Ons Team

Bij RnG Diving gaat het om duiken met plezier en persoonlijke aandacht. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je op te leiden. Wij stellen ons graag aan je voor!

Remco van 't Hooft

Duiken is mijn passie en doe ik met heel mijn hart. Lesgeven in duiken, jou de eerste ademteug onder water te laten ervaren. Daar gaat het allemaal om!

Lees meer

Dennis de Jongh

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het onderwaterleven en hoe wij ons daarin kunnen begeven.

Lees meer

Edgar Korstanje

Ik ben begonnen in 2006 met duiken. Ik was gelijk verkocht. Wat een stilte, rust en mooie, spannende dingen onder water. En wat is het gaaf om onder water te 'zweven'. Na de eerste duiken ben ik doorgegaan met diverse opleidingen tot dit niveau. 

Lees meer

Patrick Buschman

In 2009 ben ik, met een vakantie naar Curaçao in het vooruitzicht, begonnen aan mijn Open Water duikopleiding. Het duikvirus heeft mij toen gegrepen en niet meer losgelaten. 2 maanden later had ik mijn eigen duikuitrusting en sindien ben ik bijna iedere week onderwater te vinden. Inmiddels mag ik wel stellen dat duiken, naast motorrijden, mijn passie is.

Lees meer

Gijs Mutsaers

Sinds ik met duiken begon in 2001 ben ik besmet met het duikvirus. Ik wilde meer met duiken doen dus informeerde ik naar wat de mogelijkheden zijn. Ik ben toen met mijn Divemaster Opleiding begonnen.

Lees meer

Diedeke Bours

Voor mij is duiken pure ontspanning en tegelijkertijd echt een kick. Er is iets zo bijzonders aan hoe anders alles onder water is dat iedere duik een nieuwe ontdekking is. Mijn eerste duik gaat terug naar 2000 toen ik als keuzevak op de HAVO 5 zwembadduiken kon kiezen. Dat was meteen raak. Het heeft nog even geduurd voordat ik mijn eerste brevet kon bekostigen maar eenmaal behaald ben ik meteen doorgegaan tot rescue duiker.

Lees meer

Jan Thompson

Het begon bij mij met een verhaaltje dat mijn vrouw had gelezen dat mensen met watervrees deze vrees (bijna) niet hebben als ze duiken.

Lees meer

Rogier P. Bakx

Als echte waterrat (zwemmen en zeilen) kon de duikervaring niet uitblijven. Wat in 2000 begon als een Discover Scuba Diver Experience in Egypte werd in 2008 een echt passie! En zeker sinds mijn Divemaster Opleiding in 2011 is deze passie alleen maar gegroeid.

Lees meer

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357