Kinderfeestjes

Wil jij een stoer en uniek kinderfeestje? Dat kan! Een dubbelfeestje zelfs: zowel boven als onder water! 

Ga samen met je vriendjes, vriendinnetjes en een professionele instructeur 1 uur duiken. Je duikt met je eigen duikuitrusting op maat en je leert duiktaal spreken. 

Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. 

Onderwater nemen wij een fototoestel mee zodat jij later altijd nog een keertje kunt nagenieten van jouw bijzondere feestje.

Na het duiken gaat het feest verder boven water, het zwemfeestje: onbeperkt van de glijbanen en in het zwembad. Ben je dan na al dat harde spelen hongerig,  dan staat er in het restaurant wat lekkers op je te wachten.

Informatie voor de ouder

Het is voor ons van groot belang dat uw kind plezier heeft in het duiken maar veiligheid staat voor ons op de eerste plaats. Onze instructeurs zijn allemaal opgeleidt in het geven van kinderfeestjes. Door middel van spel en plezier bezorgen we de kinderen een onvergetelijke duikervaring.

Materialen waar u zelf voor dient te zorgen zijn:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • T-shirt dat mee het water in kan

De maaltijd na het duiken bestaat uit een frietje, een snack en wat lekkers te drinken. Voor de jarige is er een verrassing.

Kosten

De kosten zijn 22,50 per deelnemend kind. Dit is inclusief entree tot het zwembad, het gebruik van alle materialen en het eten na de duik.

Wilt u ook foto's / filmpjes van het feestje? Boek deze voor 15,00 extra.

Data

Duikfeestjes vinden plaats op zaterdag in zwembad de Wildert volgens onderstaande planning. Om teleurstellingen te voorkomen is het gewenst om tijdig te boeken. 

Dagplanning

  • 12:15 – 12:20 Ontvangst in het zwembad de Wildert
  • 12:20 – 12:40 Uitleg over het duiken
  • 12:45 – 14:30 De duik zelf
  • 14:30 – 16:00 Vrij zwemmen
  • Eten in overleg mogelijk vanaf 14:30

 

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357