Reactivate

Is het een tijd geleden dat je voor het laatst gedoken hebt en wil je je duikvaardigheden weer opfrissen? Dan is de PADI Re-activate de perfecte opfriscursus voor je om jouw kennis en kunde weer op het juiste niveau te krijgen.
Ongeacht of je enkele “reminders” wilt of nog een keer de basics door wilt nemen, de re-activate is persoonlijk afgestemd op jouw behoefte.

Als je zowel aan het theoriegedeelte als het praktijkgedeelte deel neemt, krijg je een re-activated brevet. Dit is zeker op vakantie de moeite waard omdat veel duikcentra graag zeker willen zijn dat je skills up-to-date zijn.

De opleiding

De re-activate bestaat uit een online of persoonlijk theorie gedeelte waarin de belangrijkste veiligheidsvoorschriften nog een keer worden aangehaald.

Naast de theorie maak je nog een duik met een van onze stafleden om je comfort en vertrouwen onder water te hervinden.

Duikuitrusting

Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Materialen waar je zelf voor moet zorgen zijn zwemkleding, handdoek en je eigen basis duikuitrusting. Ben je niet in het bezit van je eigen duikuitrusting, neem dan tijdig contact op.

Kosten

De kosten voor de re-activate zijn inclusief je theorie, je entree voor het zwembad, je brevettering, de begeleiding van een vaste instructeur en je valt gedurende je re-activate onder de dekking van onze duikverzekering.

Data

De duik vindt plaats in zwembad de Wisselaar te Breda op vrijdagavond.  Dit kan in twee tijdsblokken. Van 19:45 t/m 22:30 of van 20:45 t/m 23:30. Dag en tijd worden in overeenstemming bepaald. Theorie kan voorafgaand aan de zwembadsessie plaatsvinden.
Een eventuele tweede (buitenduik) wordt in overleg met je instructeur ingepland.
Overige dagen is in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

Medische verklaring

Om jouw veiligheid te waarborgen willen we van te voren een aantal dingen van je weten. Voorafgaand aan jouw eerste duik nemen we deze lijst met je door om te kijken of er eventuele zaken zijn die betekenen dat je met aanpassingen of in uitzonderlijke gevallen helaas niet mag duiken. Alle vragen hebben enkel betrekking op de laatste 12 maanden. Moet je een van deze vragen met ja beantwoorden, neem dan eerst contact op.
Je ontvangt deze vragenlijst als onderdeel van je theoriepakket maar je kunt hem ook hier alvast downloaden.

Opleidingsteam

We hebben bij RnG Diving een grote groep enthousiaste instructeurs. Gedurende de duur van de cursus heb je een vaste instructeur die je van begin tot eind begeleid. We werken met kleine groepen (bij voorkeur 2 deelnemers, max 4 deelnemers per instructeur) Vanzelfsprekend is 1-op-1 begeleiding bij ons mogelijk.

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357